петък, 21 февруари 2014 г.

Роклегендите от „Сигнал” на партито на БГ Радио

автор: Елица Лукова



Най-голямата верига радиостанции в България навърши 10 години и отбеляза рождения си ден с голям купон. Корпоративното парти на БГ Радио, Радио 1, Радио 1 Рок, Радио ЕНЕРДЖИ, Радио и ТВ Сити, Радио Вероника и Радио Нова се състоя в клуб Playground в МОЛ Варна. Сред гостите бяха представители на най-големите фирми във Варна, партньори и приятели на медийната група. 




За близо два часа на сцената на клуб Playground роклегендите от група „Сигнал” изпълниха пред подбраната публика най-големите хитове от своята 35-годишна кариера, сред които: „Липсваш ми”, „Сбогом”, „Може би”, „Да те жадувам” и „Лодка ли е любовта”. Неслучайно, в класацията на БГ Радио „500-те най-велики песни на България за всички времена, група „Сигнал” влиза с 14 свои песни, което е своеобразен рекорд. 











 
Един истински рожден ден не може да мине без подаръци, но този път те бяха от рожденика за гостите. Водещият на партито Драгомир Керелезов връчи наградата на победителя в играта на Радио ЕНЕРДЖИ „За шефа с любов”, както и 5 златни бижута, осигурени от бижутерийни магазини „Антик енд Голд”, два ваучера за курсове в езиков център „Берлиц”, профилактичен преглед в „Сити Клиник” и вечеря в ресторант „СмирновЪ”. 
Честит рожден ден на любимите радиостанции на България!






Няма коментари:

Публикуване на коментар